You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Welcome

Cheerz

To You!

Over Cheerz

Cheerz Renesse

De leukste drankenwinkel van Zeeland!

We verrassen u graag met ons prachtige en ruime aanbod aan wijnen, bieren, likeuren, gedistilleerd, frisdranken en smaakvolle Zeeuwse cadeau's

De keuze is reuze!

Ontdek

De Spirits

Van Cheerz

Naar Spirits

De smaek van Zeeland

Genieten op z'n Zeeuws

Cheerz heeft een heerlijk assortiment unieke Zeeuwse likeuren. Mooi om te geven, geweldig om te krijgen, lekker om te komen proeven.

Lees meer

Genieten

Van De Wijnen

Van Cheerz

Naar Wijnen
Cheerz Wijnen

Wines

Wijnen uit vele landen van de wereld in Renesse

Meer Wijnen
Cheerz Spirits

Spirits

Groot assortiment van alle bekende merken gedistilleerd

Meer Spirits
Cheerz Bieren

Beers

Zeeuwse brouwers, Belgische toppers en verassende nieuwe bieren

Meer Bieren
Cheerz Gifts

Gifts

Feestelijke heerlijkheden in mooie verpakkingen staan klaar

Meer Cadeaus

Cheerz Beers


De super grote collectie bieren van Cheerz...

Cheerz heeft bieren van Zeeuwse grond, zelfs een eigen Zeeuws Tarwe tripel dat gebrouwen wordt in Hulst bij brouwerij Vermeersen. Ook de overige bieren van die brouwer staan jaar rond bij Cheerz. Maar ook de blikken van brouwerij KEES en flessen van Bad Hair Brewing en Baardaap uit Middelburg, de bijzondere craft bieren van Dutch Bargain uit Groede staan bij Cheerz altijd op de plank. Slot Oostende en Emelisse uit Goes, De Kip van Ossenisse en brouwer Rodanum van Aardenburg; Cheerz heeft ze zeker in het zomer seizoen wel in de winkel.

Maar er is meer; verrassende bieren van Holland die u elders niet snel tegenkomt, van grote maar vooral ook kleinere bekendheid, leuk voor uw bier- app. Bijvoorbeeld Puik bieren uit Apeldoorn die we exclusief voor Zeeland verkopen, Vet en Lazy uit Rotterdam of Vulcaan uit Vlaardingen, Hapje bier… elk een bier met een verhaal.

Cheerz heeft natuurlijk ook veel Belgische grootheden in het assortiment, probeer eens een topklasse Wilderen bier, een roze olifant van Delirium of een kaart uit Het Nest; ze zullen u aangenaam verrassen. Of een Iers of Duits bier, een fruitbiertje of Peaky Blinders… of bier zonder alcohol van Warsteiner of Erdinger indien gewenst. Vaak met bijpassende glazen en soms gratis vilten bij een boel merken. En natuurlijk de echte Cheerz reddings-flesopener om al het lekkers soldaat te kunnen maken…Cheerz!

De snelste weg
naar de Cheerz Beers?

Klik op onderstaande button om via google Maps uw beste route te bepalen.

Naar Cheerz Renesse