You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Welcome

Cheerz

To You!

Over Cheerz

Cheerz Renesse

De leukste drankenwinkel van Zeeland!

We verrassen u graag met ons prachtige en ruime aanbod aan wijnen, bieren, likeuren, gedistilleerd, frisdranken en smaakvolle Zeeuwse cadeau's

De keuze is reuze!

Ontdek

De Wijnen

Van Cheerz

Naar Wijnen

De smaek van Zeeland

Genieten op z'n Zeeuws

Cheerz heeft een heerlijk assortiment unieke Zeeuwse likeuren. Mooi om te geven, geweldig om te krijgen, lekker om te komen proeven.

Lees meer

Genieten

Van de Bieren

Van Cheerz

Naar Bieren
Cheerz Wijnen

Wines

Wijnen uit vele landen van de wereld in Renesse

Meer Wijnen
Cheerz Spirits

Spirits

Groot assortiment van alle bekende merken gedistilleerd

Meer Spirits
Cheerz Bieren

Beers

Zeeuwse brouwers, Belgische toppers en verassende nieuwe bieren

Meer Bieren
Cheerz Gifts

Gifts

Feestelijke heerlijkheden in mooie verpakkingen staan klaar

Meer Cadeaus

Cheerz Lekker Zeeuws


"Zeeuwse" likeuren

Cheerz heeft een eigen Babbelaarlikeur in een prachtige stenen kruik met 20% alcohol, de pure smaak van karamel en zachte room.

Ook omvat de Cheerz likeuren range een Kriekensap volgens Zeeuws recept van amarenakersen en 20% alcohol, dieprood van kleur in een fantastisch mooie fles.

Zeeuwser dan Zeeuws is de Cheerz Boluslikeur 20% waarin naast bruine suiker een vleug kaneel duidelijk waarneembaar is… Oh die moet je proeven!

Dan de absolute topper van Cheerz en deze moet u beleven: Zeeuws Duunwaeter! Op basis van rumpunch voegden we naar oud Zeeuws recept vanille en caramel toe in een likeur van 32% sterk, en dat is best flink voor een likeur.

De nieuwste telg in de Cheerz likeuren familie is Koffieleutje 24%; vanzelfsprekend een koffiesmaak maar door de toevoeging van hopjes is deze uitermate zacht van smaak geworden, zo doen we dat in Zeeland.

Cheerz presenteert binnenkort ook... Lepelaertje, een eigen Zeeuwse schenkadvocaat. Puur of gemengd met amarena kersen. Is dat lekker? Nee dat is buutengewoon lekker! Ongetwijfeld wordt dit straks ook een heerlijk advocaatje voor thuis en als geschenk, want Zeeuwse cadeaus vallen aôltied in de smaek!


N.B. niet alle op deze website en in onze winkel met Zeeuws aangemerkte producten zijn gebotteld of geproduceerd in Zeeland. Als echte Zeeuwse dranken- en souvenir shop maken deze producten onlosmaked onderdeel uit van ons ruime assortiment Zeeuws gerelateerde items en dranken.

ZEEJ WIJNEN
De souvenir wijnen van Cheerz

Mooi om te geven en geweldig om te krijgen

Naar Zeej

Cheerz Bier

We zijn er trots op!
Ons eigen Cheerz Bier, Zeker Zeeuws Tarwe Triple.
Gebrouwen door Brouwerij Vermeersen. Lekker om te drinken maar ook zeker leuk om te delen.

Naar Cheerz Bier